top of page

Aqua Sensa

 

Aqua Sensa is een stuctechniek van hoogstaande kwaliteit op basis van cement en bindmiddel en is toepasbaar op pleisterwerk, cementering, betegeling en tal van andere ondergronden.

Het product wordt lijvig aangebracht in 2 lagen. Het resultaat is een watervaste en duurzame steenimitatie die tegelijk heel elastisch is waardoor het risico op barsten bijna onbestaande is. Wanneer Aqua Sensa volgens de regels van de kunst is aangebracht met een dikte van 2 mm, is deze bekleding 100% watervast. Omwille van slijtvastheid en onderhoudbaarheid wordt Aqua Sensa afgewerkt met een poriënvuller en een satijnvernis.

Bij de Aqua Sensa kunnen stenen wanden naadloos doorlopen van de inloopdouche en het bad tot aan de spiegel en de wastafel en gaan dan vloeiend over in een tegelloze vloer. 

Aqua Sensa is dus een stuctechniek dieniet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding kan gebruikt worden. Het applicatiesysteem is speciaal ontwikkeld voor de afwerking van vochtige ruimtes zoals badkamers, douchecellen of sauna’s. Aqua Sensa is de perfecte totaaloplossing voor nieuwbouw en renovatie. 

Aqua Sensa kleedt het interieur aan in een discreet, minimalistisch design dat warmte en sfeer uitstraalt. De techniek oogt als natuursteen en geeft een gevoel van eenheid en rust dat je nergens anders vindt. Met Aqua Sensa heb je alle troeven in handen. Deze wandafwerking is niet alleen esthetisch en kwalitatief hoogstaand, maar is bovendien heel goed onderhoudbaar. Ook in de meest moderne interieurs past Aqua Sensa perfect. Het samenspel van ruwe en gladde oppervlakken versterkt het contrast van zwart en wit. 

Kies uit 12 stijlvolle, adembenemende kleuren en creëer een welnessruimte in huis.

 

Welness krijgt een nieuwe naam: Aqua Sensa… a water experience.

 

bottom of page